Uživaj u omiljenim sadržajima bilo kada i bilo gdje uz OYO aplikacije za smartphone i tablet uređaje

OYO aplikacija omogućuje brz, jednostavan i legalan pristup do brojnih hrvatskih i stranih filmova, serija, emisija Nove TV i Doma TV-a, sportskih događaja, vijesti i dječjih sadržaja putem pametnih telefona i tableta. Pristup svim ovim sadržajima osiguran je za jedinstvenu mjesečnu cijenu, a sadržaji se mogu gledati bilo kad i bilo gdje, bez reklama.

Aplikacija omogućuje pregled velikog broja filmova i serija, a dostupni sadržaji se kontinuirano nadopunjuju novim naslovima. Dio naslova na OYO je dostupno premijerno – prije emitiranja u TV programu, a u sklopu OYO aplikacije uživo su dostupni i pojedini sportski događaji kao i program Nove TV i Doma TV-a te dva ekskluzivna kanala – OYO Cinema i OYO Family.

Kako mogu koristiti OYO aplikaciju?

Za gledanje sadržaja u OYO aplikaciji potrebno je prvo aktivirati pristup na OYO. Novi korisnici mogu aktivirati 7 dana probnog pristupa te isprobati OYO tijekom tog razdoblja bez naknade, a postojeći korisnici trebaju imati aktivnu pretplatu.

Ukoliko već imaš aktivan pristup na OYO, jednostavno se prijavi u aplikaciju sa svojim korisničkim imenom i lozinkom i uživaj u brojnim sadržajima. Ukoliko nemaš aktiviran pristup, posjeti stranicu OYO.hr, gdje možeš kreirati svoj korisnički račun te aktivirati probno razdoblje u trajanju od 7 dana. Sve informacije o aktivaciji pristupa na OYO možeš pronaći OVDJE.

Sadržaji dostupni u sklopu aplikacija

Postoje određene razlike u sadržaju koji je dostupan u sklopu aplikacija u odnosu na sadržaj koji je dostupan na OYO.hr stranici. Ove razlike u sadržaju nužne su zbog toga što se prava za distribuciju sadržaja razlikuju ovisno o uređaju (osobno računalo, TV uređaj, smartphone, tablet itd.). Kontinuirano radimo na unaprjeđenju funkcionalnosti usluge te nastojimo osigurati da čim veći broj naslova bude dostupan na svim platformama na kojima se može koristiti OYO.

Mogu li koristiti aplikacije iz inozemstva?

Da, OYO aplikacije mogu koristiti i korisnici iz inozemstva. Isto kao i iz Hrvatske, za gledanje sadržaja u aplikaciji potrebno je aktivirati pristup na OYO. No iz inozemstva je na OYO dostupna ograničena količina sadržaja. Sve informacije o pristupu iz inozemstva mogu se pronaći OVDJE.

Koliko Internet prometa se troši gledanjem sadržaja u sklopu OYO aplikacija?

Gledanje video sadržaja putem interneta troši znatne količine podatkovnog prometa. Preporučamo da se sadržaju putem aplikacije pristupa prvenstveno korištenjem Wi-Fi mreže s neograničenim prometom. Ukoliko pristupaš putem 3G ili EDGE veze, savjetujemo pažljivo praćenje potrošnje podatkovnog prometa kako bi se izbjegli eventualni dodatni troškovi.

OYO aplikacija za iPhone i iPad

OYO aplikacija za iPhone i iPad uređaje može se preuzeti u sklopu AppStore-a na OVOM LINKU.

Zbog sigurnosti, aplikacija trenutno ne podržava AirPlay tehnologiju u potpunosti (buduće verzije aplikacije podržavat će AirPlay). Može se dogoditi da aplikacija ne radi ispravno na uređajima na kojima je izvršena neautorizirana izmjena softwarea (jailbreak). Aplikacija podržava iPad Retina display.
Preuzmi OYO aplikaciju za iPhone i iPad

OYO aplikacija za Android

OYO aplikacija za Android uređaje može se preuzeti u sklopu Google Play trgovine na OVOM LINKU.

Važne napomene:

  • OYO aplikacija za Android će raditi samo na uređajima s Android verzijama: 4.0.x (Ice Cream Sandwich) i 4.2.2. (Jelly Bean).
  • Zbog velikog broja različitih uređaja i proizvođača uređaja s Android sustavom, ne možemo jamčiti kompatibilnost aplikacije sa svim uređajima na tržištu. Kontinuirano ćemo nadograđivati aplikaciju te nastojati postići čim bolju usklađenost s većim brojem uređaja.
  • Većina mobilnih uređaja i tableta sljedećih proizvođača imaju tehničke predispozicije za ispravan rad aplikacije: Acer, Archos, Asus, HTC, LG, Motorola, Samsung, Toshiba. Aplikacija nije podržana na uređajima ostalih proizvođača.
  • Svim korisnicima preporučamo aktivaciju probnih 7 dana pristupa na OYO. Tijekom navedenog razdoblja bez naknade je moguće isprobati aplikaciju i provjeriti njenu usklađenost s uređajem koji se koristi.


Preuzmi OYO aplikaciju za Android uređaje