Nova Plus na MAXtv-u

Ako želiš gledati Nova Plus na MAXtv-u, potraži OYO katalog u sklopu MAXtv videoteke. U sklopu osnovnog izbornika MAXtv videoteke odaberi 'Paketi i kolekcije' te u popisu sadržaja pronađi Nova Plus. Odaberi i potvrdi aktivaciju i uživaj uz više od 3.500 sati različitih sadržaja. Nova Plus katalogu možeš pristupiti i pritiskom na crveni gumb tijekom gledanja kanala Nova TV.

Ukoliko te zanima više detalja o mogućnostima korištenja Nova Plus usluge na MAXtv-u, većinu odgovora možeš pronaći u nastavku.

 

Kako mogu koristiti Nova Plus na MAXtv-u i koji su mi sadržaji dostupni?

Nova Plus je dostupan u sklopu MAXtv Videoteke kao zaseban katalog u kojem se nalaze svi tvoji omiljeni sadržaji – filmovi, serije, emisije te dječji i sportski sadržaji. Nova Plus sadržaji su u MAXtv Videoteci raspoređeni na isti način kao i na novaplus.hr tako da je snalaženje vrlo jednostavno. Nova Plus ponuda u sklopu MAXtv Videoteke je gotovo ista kao i kod ostalih načina pristupa – dostupno je više od 3.500 sati sadržaja i sve sadržaje možeš gledati kada god ti odgovara, bez reklama. Mogu postojati manje razlike u sadržaju koji je dostupan u sklopu MAXtv-a i sadržaja dostupnog na novaplus.hr, no svim sadržajima svakako možeš pristupiti putem novaplus.hr stranica i Nova Plus aplikacija.

Što sadrži Nova Plus paket na MAXtv-u?

Ako želiš koristiti Nova Plus na MAXtv-u , u MAXtv videoteci potraži Nova Plus paket na stranicama – Meni > Videoteka > Paketi i kolekcije. Nova Plus katalogu možeš pristupiti i pritiskom na crveni gumb tijekom gledanja kanala Nova TV.

Ja sam MAXtv korisnik – kako mogu aktivirati Nova Plus na MAXtv-u?

Odaberi opciju koju želiš:

  • Paket na 24 mjeseca po cijeni od 30 kn mjesečno (3.98 €) i uz 2 mjeseca pristupa bez naknade
  • Paket na 12 mjeseci po cijeni od 35 kn mjesečno (4.65 €) i uz 1 mjesec pristupa bez naknade
  • Paket bez ugovorne obveze po cijeni od 35 kn mjesečno (4.65 €)

Nakon odabira, aktiviraj željeni paket na MAXtv sučelju unošenjem prodajnog PIN-a.

Već sam pretplaćen na Nova Plus, ali želim gledati Nova Plus sadržaje i na MAXtv-u. Što trebam učiniti?

Ukoliko želiš koristiti Nova Plus na MAXtv-u i plaćanje Nova Plus pretplate treba biti putem MAXtv-a. U tom slučaju potrebno je otkazati trenutnu pretplatu na Nova Plus, provjeriti kada će završiti već plaćeno razdoblje te od tog datuma zatražiti aktivaciju kroz MAXtv. Na taj način neće biti pauze u pristupu na Nova Plus.

Mogu li preostale dane pretplate na Nova Plus koje trenutno imam iskoristiti za pristup kroz MAXtv?

Ne. Aktivacija pretplate na novaplus.hr i pretplata putem MAXtv-a su različite vrste pretplate te nije moguće prebacivati dane pretplate iz jednog sustava u drugi. Pretplatu za Nova Plus na MAXtv-u možeš aktivirati i prije isteka važeće pretplate na Nova Plus, no u tom slučaju i za to je razdoblje potrebno zasebno platiti naknadu za Nova Plus paket putem MAXtv-a.

Kojim MAXtv korisnicima je dostupna Nova Plus?

Nova Plus paket je dostupan svim postojećim MAXtv korisnicima.

Koji su uvjeti za pretplatu na Nova Plus kroz MAXtv?

Nova Plus paket na MAXtv-u je dostupan uz mjesečnu naknadu te bez ugovorne obveze ili uz ugovornu obvezu na 12 ili 24 mjeseci.

Uz aktivaciju Nova Plus usluge na MAXtv-u, mogu li neograničeno gledati sve naslove iz Nova Plus kataloga?

Da, isto kao i kod online pristupa i pristupa kroz aplikacije, svi sadržaji dostupni u sklopu Nova Plus kataloga na MAXtv-u mogu se gledati bez ograničenja i dodatne naknade.

Kolika je cijena pretplate na Nova Plus kroz MAXtv?

Cijena pretplate na Nova Plus u sklopu MAXtv-a je 35 kn mjesečno (PDV uključen u cijenu) bez ugovorne obveze (4.65 €) , zatim 35 kn mjesečno (PDV uključen u cijenu) uz ugovornu obvezu od 12 mjeseci (4.65 €) i 1 mjesec probnog razdoblja bez naknade, odnosno 30 kn mjesečno (PDV uključen u cijenu) uz ugovornu obvezu od 24 mjeseca (3.98 €) i 2 mjeseca probnog razdoblja bez naknade.

Ukoliko se pretplatim na Nova Plus putem MAXtv-a hoću li imati pristup sadržajima na novaplus.hr, odnosno pristup sadržajima kroz Nova Plus aplikacije?

Da. MAXtv korisnici koji se pretplate na Nova Plus paket, osim mogućnosti gledanja Nova Plus sadržaja putem MAXtv-a, imaju mogućnost pristupa Nova Plus sadržajima i putem interneta te Nova Plus aplikacija (na računalu, smartphoneu, tabletu itd.). MAXtv korisnici za pristup na Nova Plus putem interneta trebaju se prijaviti koristeći korisničke podatke Hrvatskog Telekoma koji su im dodijeljeni putem MAXtv sustava prilikom aktivacije Nova Plus paketa.

Ako se pretplatim putem MAXtv-a, kako mogu pristupiti na Nova Plus putem osobnog računala?

Za pristup putem računala, posjeti novaplus.hr, na naslovnici klikni na 'KRENI' te kao vrstu korisničkog računa odaberi Hrvatski Telekom. Unesi korisničke podatke (korisničko ime i lozinku) koji su ti dodijeljeni prilikom aktivacije Nova Plus paketa i prijavi se. Dodatno ćeš trebati na Nova Plus unijeti valjanu e-mail adresu za potvrdu registracije te prihvatiti Nova Plus uvjete korištenja. Unos e-mail adrese potrebno je izvršiti samo jednom, a e-mail adresa koju navedeš služiti će ti za izmjenu korisničkih podataka za pristup na Nova Plus u slučaju da ih zaboraviš / izgubiš. Nakon ovog postupka Nova Plus sadržaje možeš gledati na svom računalu ili u sklopu Nova Plus aplikacija za pametne telefone i tablete.

Gdje mogu dobiti korisničke podatke za pristup na novaplus.hr i korištenje Nova Plus aplikacija?

Korisnički podaci za pristup na novaplus.hr i korištenje Nova Plus aplikacija dodjeljuju se svakom korisniku prilikom aktivacije Nova Plus paketa na MAXtv-u – korisnički podaci prikazati će se u MAXtv sustavu prilikom potvrde o aktivaciji Nova Plus paketa.

Mogu li MAXtv pretplatnici iskoristiti probni period na Nova Plus?

MAXtv korisnici koji aktiviraju Nova Plus paket, mogu koristiti probno razdoblje od 1 ili 2 mjeseca (ovisno o trajanju ugovorne obveze). Za vrijeme probnog razdoblja korisnici mogu koristiti sve načine pristupa na Nova Plus.

Kako mogu pristupiti Nova Plus katalogu putem MAXtv-a?

Za pristup Nova Plus sadržajima u sklopu MAXtv videoteke odaberi Nova Plus kroz izbornik (Paketi i kolekcije). U sklopu Nova Plus kataloga dostupne su sve kategorije Nova Plus sadržaja – filmovi, serije, emisije, sport i dječji sadržaji. Jednostavno odaberi sadržaj koji želiš gledati i pokreni ga. Nova Plus katalogu možeš pristupiti i pritiskom na crveni gumb tijekom gledanja kanala Nova TV.

Je li potrebna prijava na novaplus.hr ukoliko Nova Plus uslugu želim koristiti samo putem MAXtv-a?

Ukoliko Nova Plus sadržaje želiš gledati samo putem MAXtv-a, ne moraš se prijaviti na novaplus.hr niti u bilo koju od aplikacija koje su na raspolaganju.

Kada su mi u sklopu Nova Plus usluge na MAXtv-u dostupne emisije Nove TV i Doma TV?

Emisije Nove TV i Doma TV (emisije koje emitiraju na dnevnoj / tjednoj razini poput inMagazina, emisije Provjereno te Dnevnika i Vijesti) u sklopu Nova Plus usluge na MAXtv-u dostupne su dan nakon emitiranja te kroz sljedeća dva tjedna. Ukoliko emisije želiš pogledati u roku od nekoliko sati nakon emitiranja, možeš ih gledati korištenjem online pristupa na novaplus.hr.

Kako se prijaviti na novaplus.hr s MAXtv korisničkim podacima?

Za prijavu i online korištenje Nova Plus usluge, prvo se moraš prijaviti na portal novaplus.hr. Posjeti novaplus.hr i na naslovnici klikni na 'KRENI'. Kao vrstu korisničkog računa odaberi MAXtv te zatim unesi korisničke podatke koji su ti dodijeljeni prilikom aktivacije Nova Plus paketa. Dodatno ćeš trebati na Nova Plus unijeti valjanu e-mail adresu za potvrdu registracije te prihvatiti Nova Plus uvjete korištenja. Unos e-mail adrese potrebno je izvršiti samo jednom, a e-mail adresa koju navedeš služiti će ti za izmjenu korisničkih podataka za pristup na Nova Plus u slučaju da ih zaboraviš / izgubiš. Nakon ovog postupka Nova Plus sadržaje možeš gledati na svom računalu ili u sklopu Nova Plus aplikacija za pametne telefone i tablete.

Kako mogu koristiti MAXtv korisničke podatke za prijavu u Nova Plus aplikacije?

Kako bi se aktivirao tvoj MAXtv korisnički račun za Nova Plus i kako bi mogao koristiti Nova Plus aplikacije, prvo se trebaš prijaviti na novaplus.hr. Nakon toga, iste korisničke podatke možeš koristiti i za prijavu u Nova Plus aplikacije.

Što ako sam zaboravio/izgubio korisničke podatke?

U slučaju gubitka podataka, u obrascu za prijavu na novaplus.hr odaberi opciju 'Zaboravljena lozinka'. Nakon toga, kavo vrstu korisničkog računa odaberi MAXtv te unesi e-mail adresu koja je registrirana uz tvoj korisnički račun. Na tu e-mail adresu biti će ti poslano korisničko ime i upute za izmjenu lozinke.