NOVA PLUS na A1 TV platformi

Ako si postojeći ili budući A1 TV pretplatnik i želiš koristiti Nova Plus na A1 TV-u, zatraži aktivaciju Nova Plus usluge na neki od sljedećih načina:

Telefonom na broj: 0800 091 091

Na A1 prodajnim mjestima

Ukoliko te zanima više detalja o mogućnostima korištenja Nova Plus usluge na A1 TV-u, većinu odgovora možeš pronaći u nastavku.

 

Kako mogu koristiti Nova Plus na A1 TV-u i koji su mi sadržaji dostupni?

Nova Plus je dostupan u sklopu A1 videoteke kao zaseban katalog u kojem se nalaze svi tvoji omiljeni sadržaji – filmovi, serije, emisije te dječji i sportski sadržaji. Nova Plus sadržaji su u A1 videoteci raspoređeni na isti način kao i na novaplus.hr tako da je snalaženje vrlo jednostavno. Ponuda Nova Plus usluge u sklopu A1 videoteke je ista kao i kod ostalih načina pristupa – dostupno je više od 3.500 sati sadržaja, sve sadržaje možeš gledati kada god ti odgovara, bez reklama. Razlika u odnosu na online pristup je u tome što je kroz A1 TV Nova Plus dostupan izravno na tvom televizoru.

Što sadrži Nova Plus paket na A1 TV-u?

Nova Plus paket na A1 TV-u sastoji se od Nova Plus kataloga u kojem se nalaze svi sadržaji dostupni na Nova Plus te 2 Nova Plus kanala: Nova Cinema i Nova Family.

Ja sam A1 TV pretplatnik – kako mogu aktivirati Nova Plus na A1 TV-u?

Ako želiš koristiti Nova Plus na A1 TV-u, zatraži aktivaciju Nova Plus usluge kroz neki od A1 prodajnih kanala – telefonom na broj: 0800 091 091 ili pozivom A1 Službi za korisnike na 0800 091 091..

Već sam pretplaćen na Nova Plus, ali želim gledati Nova Plus sadržaje i na B.netu. Što trebam učiniti?

Ako želiš koristiti Nova Plus na A1 TV-u, zatraži aktivaciju Nova Plus usluge kroz neki od A1 prodajnih kanala – telefonom na broj: 0800 091 091 ili pozivom A1 Službi za korisnike na 0800 091 091. Ukoliko želiš koristiti Nova Plus na A1 TV-u i plaćanje Nova Plus pretplate treba biti putem A1 TV-a. U tom slučaju potrebno je otkazati trenutnu pretplatu na Nova Plus, provjeriti kada će završiti već plaćeno razdoblje te od tog datuma zatražiti aktivaciju na A1 TV usluzi. Na taj način neće biti pauze u pristupu na Nova Plus.

Mogu li preostale dane pretplata na Nova Plus koje imam trenutno iskoristiti za pristup kroz A1 TV uslugu?

Ne. Aktivacija pretplate na novaplus.hr i pretplata na A1 TV usluzi su različite vrste pretplate te nije moguće prebacivati dane pretplate iz jednog sustava u drugi. Pretplatu na A1 TV usluzi možeš aktivirati i prije isteka trenutne pretplate na Nova Plus, no u tom slučaju te ćeš dane morati ponovno platiti kroz A1 TV pretplatu.

Kojim A1 TV korisnicima je dostupan Nova Plus?

Nova Plus paket je dostupan A1 TV korisnicima digitalne televizije uz aktivnu besplatnu uslugu Videoteke. Korisnici koji nemaju Videoteku također mogu zatražiti aktivaciju Nova Plus usluge. Za dodatne informacije o ovoj mogućnosti nazovi A1 Službu za korisnike 0800 091 091.

Uz aktivaciju Nova Plus usluge na A1 TV-u, mogu li neograničeno gledati sve naslove iz Nova Plus kataloga?

Da, isto kao i kod online pristupa i pristupa kroz aplikacije, svi sadržaji dostupni u sklopu Nova Plus kataloga na A1 TV-u mogu se gledati bez ograničenja i dodatne naknade.

Kolika je cijena pretplate na Nova Plus kroz A1 TV?

Isto kao i kod drugih načina pristupa, cijena pretplate na Nova Plus u sklopu A1 TV usluge je 35 kn mjesečno (4,65 €) (PDV uključen u cijenu). Nova Plus je moguće gledati i bez mjesečne naknade, ovisno o aktiviranom TV paketu.

Ukoliko se pretplatim na Nova Plus kroz A1 TV hoću li imati pristup sadržajima na novaplus.hr, odnosno pristup sadržajima kroz Nova Plus aplikacije?

Da. A1 TV korisnici koji se pretplate na Nova Plus paket, osim mogućnosti gledanja Nova Plus sadržaja putem A1 TV digitalnog prijamnika, imaju mogućnost pristupa Nova Plus sadržajima i putem interneta te Nova Plus aplikacija (na računalu, smartphoneu, tabletu itd.). A1 TV korisnici za pristup na Nova Plus putem interneta trebaju se prijaviti korištenjem TV za van korisničkih podataka.

Ako se pretplatim putem A1 TV-a, kako mogu pristupiti na Nova Plus putem osobnog računala?

Za pristup putem računala, posjeti novaplus.hr, na naslovnici klikni na 'KRENI' te kao vrstu korisničkog računa odaberi A1. Unesi TV za van korisničke podatke (korisničko ime i lozinku), potvrdi Nova Plus Uvjete korištenja i prijavi se. Nakon toga Nova Plus možeš gledati na svom računalu.

Gdje mogu pronaći moje TV za van korisničke podatke?

TV za van korisničke podatke dodijelio ti je A1 na Pismu dobrodošlice prilikom postanka A1 TV korisnikom, zajedno s ostalim pristupnim podacima.

Mogu li A1 TV pretplatnici iskoristiti probni period na Nova Plus?

Da, svi novi A1 TV korisnici digitalne televizije i aktivne besplatne usluge Videoteke mogu iskoristiti probni pristup Nova Plus usluzi kroz A1 TV sustav u trajanju od 7 dana. No, za vrijeme trajanja probnog pristupa na A1 TV usluzi, nije omogućen pristup na online verziju Nova Plus usluge s TV za van korisničkim podacima.

Kako mogu pristupiti Nova Plus katalogu putem A1 TV digitalnog prijamnika?

Nova Plus katalogu putem A1 digitalnog prijamnika moguće je pristupiti daljinskim upravljačem, pritiskom na tipku za ulazak u Videoteku. Nova Plus katalog se nalazi zajedno s drugim katalozima unutar usluge A1 Videoteke.

Je li potrebna prijava na novaplus.hr ukoliko Nova Plus uslugu želim koristiti samo putem digitalnog prijamnika?

Ukoliko Nova Plus sadržaje želiš gledati samo putem A1 TV usluge, ne moraš se prijaviti na novaplus.hr niti u bilo koju od aplikacija koje su na raspolaganju.

Kada su mi u sklopu Nova Plus usluge na A1 TV-u dostupne emisije Nove TV i Doma TV?

Emisije Nove TV i Doma TV u sklopu Nova Plus usluge na A1 TV-u dostupne su dan nakon emitiranja te kroz sljedeća dva tjedna. Ukoliko emisije želiš pogledati u roku od nekoliko sati nakon emitiranja, možeš ih gledati korištenjem online pristupa na novaplus.hr.

Kako se prijaviti na novaplus.hr s A1 TV za van korisničkim podacima?

Za prijavu i online korištenje Nova Plus usluge, prvo se moraš prijaviti na portal novaplus.hr. Posjeti novaplus.hr i na naslovnici klikni na 'KRENI'. Kao vrstu korisničkog računa odaberi A1 te zatim unesi TV za van korisničke podatke. Prihvati Nova Plus Uvjete korištenja i potvrdi prijavu.

Nakon prve prijave na novaplus.hr možeš TV za van korisničke podatke koristiti i za prijavu u aplikacije (iPhone/iPad, Smart TV itd.)

Kako mogu koristiti TV za van korisničke podatke za prijavu u Nova Plus aplikacije?

Kako bi se aktivirao tvoj A1 TV korisnički račun za Nova Plus i kako bi mogao koristiti Nova Plus aplikacije, prvo se trebaš prijaviti na novaplus.hr. Nakon toga, TV za van korisničke podatke možeš koristiti i za prijavu u Nova Plus aplikacije. No, za prijavu u aplikacije na svoje korisničko ime trebaš upisati dodatak @A1net. Na primjer: markomarkic@A1net – gdje je @A1net dodatak koji moraš upisati, a markomarkic TV za van korisničko ime.

Što ako sam zaboravio/izgubio TV za van korisničke podatke?

Molimo kontaktiraj A1 službu za korisnike na 0800 091 091.