Aktiviraj Nova Plus!

Gledaj omiljene serije, filmove, crtiće i ostale sadržaje, čak i prije emitiranja na televiziji!

Isprobaj sada, odluči kasnije

Aktiviraj probni pristup i isprobaj Nova Plus bez naknade. Unutar 7 dana možeš odustati od usluge i ništa ti se neće naplatiti. Ukoliko ne deaktiviraš pristup, aktivirat će ti se mjesečna pretplata tako da ne moraš brinuti o aktivaciji usluge.

Uživaj bez obaveza

Nema ugovorne obaveze. Nema skrivenih troškova. Samo 35 kn mjesečno. To je iznos koji ti omogućava neograničen pristup omiljenim video sadržajima. Pretplata će se obnavljati automatski, a možeš ju otkazati u bilo kojem trenutku i to bez ikakvih posljedica.

Gledaj bez ograničenja

Unutar mjesečne pretplate su ti dostupni svi sadržaji na Nova Plus i to bez ikakvih ograničenja. Gledaj koliko možeš i želiš jer za to nećeš platiti ništa više. Čak 5.000 sati video sadržaja.

Još ne možeš odlučiti? Ovo bi ti moglo pomoći u odluci:

Serije za mamu, filmovi za tatu, crtići za djecu

Serije čak i prije emitiranja na televiziji za nju, filmski naslovi za njega, dječji sadržaji za najmlađe! Ukupno više od 5000 sati video sadržaja vam je na raspolaganju u svakom trenu.

Novi naslovi svakog dana

Svakog dana te čeka nešto novo. Nove epizode omiljenih serija čak i prije emitiranja na televiziji, crtići, filmovi, emisije i ostali sadržaji.

Gledaj na TV-u, računalu, tabletu i smartphoneu

Bilo da si kod kuće ili na putovanju, čekaš u redu ili ležiš u krevetu, Nova Plus možeš gledati uvijek i svugdje na TV-u, računalu, tabletu i smartphoneu. Nijedna serija više neće biti propuštena! Nova Plus aplikaciju preuzmi OVDJE

Aktiviraj Nova Plus brzo i jednostavno

Aktiviraj Nova Plus kreditnom ili debitnom karticom ili PayPal računom i ne brini o isteku pretplate. Odaberi dulji period pretplate i ostvari odlične uštede. Više ti odgovaraju drugi načini aktivacije? Imamo rješenje i za tebe: Nova Plus možeš aktivirati i SMS-om.

Imaš još pitanja? Javi nam se na: novaplus.podrska@novatv.hr