Aktiviraj Nova Plus!

Gledaj omiljene serije, filmove, crtiće i ostale sadržaje, čak i prije emitiranja na televiziji!

Isprobaj sada, odluči kasnije

Aktiviraj probni pristup i isprobaj Nova Plus bez naknade. Unutar 7 dana možeš odustati od usluge i ništa ti se neće naplatiti. Ukoliko ne deaktiviraš pristup, aktivirat će ti se mjesečna pretplata tako da ne moraš brinuti o aktivaciji usluge.

Uživaj bez obaveza

Nema ugovorne obaveze. Nema skrivenih troškova. Samo 35 kn (4,65 €) mjesečno. To je iznos koji ti omogućava neograničen pristup omiljenim video sadržajima. Pretplata će se obnavljati automatski, a možeš ju otkazati u bilo kojem trenutku i to bez ikakvih posljedica.

Gledaj bez ograničenja

Unutar mjesečne pretplate su ti dostupni svi sadržaji na Nova Plus i to bez ikakvih ograničenja. Gledaj koliko možeš i želiš jer za to nećeš platiti ništa više. Čak 5.000 sati video sadržaja.

Još ne možeš odlučiti? Ovo bi ti moglo pomoći u odluci:

Serije za mamu, filmovi za tatu, crtići za djecu

Serije čak i prije emitiranja na televiziji za nju, filmski naslovi za njega, dječji sadržaji za najmlađe! Ukupno više od 5000 sati video sadržaja vam je na raspolaganju u svakom trenu.

Novi naslovi svakog dana

Svakog dana te čeka nešto novo. Nove epizode omiljenih serija čak i prije emitiranja na televiziji, crtići, filmovi, emisije i ostali sadržaji.

Gledaj na TV-u, računalu, tabletu i smartphoneu

Bilo da si kod kuće ili na putovanju, čekaš u redu ili ležiš u krevetu, Nova Plus možeš gledati uvijek i svugdje na TV-u, računalu, tabletu i smartphoneu. Nijedna serija više neće biti propuštena! Nova Plus aplikaciju preuzmi OVDJE

Aktiviraj Nova Plus brzo i jednostavno

Aktiviraj Nova Plus kreditnom ili debitnom karticom ili PayPal računom i ne brini o isteku pretplate. Odaberi dulji period pretplate i ostvari odlične uštede. Više ti odgovaraju drugi načini aktivacije? Imamo rješenje i za tebe: Nova Plus možeš aktivirati i SMS-om.

Imaš još pitanja? Javi nam se na: novaplus.podrska@novatv.hr