Uživaj u hrvatskim serijama i emisijama bilo gdje u svijetu

Ukoliko se nalaziš izvan Hrvatske, svoje omiljene domaće sadržaje možeš i dalje pratiti uz Nova Plus. Nova Plus korisnicima iz inozemstva, uz aktivaciju pretplate, omogućuje pristup do najgledanijih hrvatskih serija i emisija. Iako zbog prava na distribuciju sadržaja, izvan Hrvatske nećeš moći gledati sve sadržaje na Nova Plus, kroz međunarodni paket osiguran je pristup do nekih od najpopularnijih hrvatskih sadržaja.

Koje sadržaje na Nova Plus mogu gledati ako se nalazim izvan Hrvatske?

Ukoliko se nalaziš izvan Hrvatske, na Nova Plus možeš gledati sljedeće sadržaje:

  • Hrvatske serije: Na granici, Drugo ime ljubavi, Larin izbor, Najbolje godine, Kad susjedi polude, Kud puklo da puklo, Stela, Periferija City, Zlatni dvori, Samo ti pričaj, Zauvijek susjedi, Čista ljubav, Zora dubrovačka, Čista ljubav
  •  
  • Emisije: IN magazin, Zdravlje na kvadrat, Informer
  • Informativne emisije: Vijesti, Dnevnik, Provjereno
  • Filmovi: Larin izbor: Izgubljeni princ
  • Kanali: Nova World

Kako mogu znati da je neki naslov dostupan u inozemstvu?

Uz svaki naslov na Nova Plus navedeno je i područje u kojem je taj naslov dostupan. Ukoliko je uz pojedini sadržaj navedeno kako je dostupan u svim zemljama, taj naslov možeš gledati i ako se nalaziš u inozemstvu.

 

 

Kako mogu aktivirati međunarodni paket?

Za pristup sadržajima na Nova Plus potrebno je aktivirati pristup na Nova Plus. Za aktivaciju pristupa na Nova Plus potrebno se prijaviti na portal (ukoliko nemaš korisnički račun, trebaš se prvo registrirati). Nakon prijave na portal odaberi željeni način aktivacije i slijedi upute sustava. Svi novi korisnici uslugu mogu isprobati tijekom 7 dana bez naknade!

Korisnici iz inozemstva pristup na Nova Plus mogu aktivirati karticom ili PayPal računom.

Koje su cijene pretplate za međunarodne korisnike?

Cijena pretplate za međunarodne korisnike jednaka je cijeni za korisnike iz Hrvatske.

Nova Plus cjenik možeš pronaći OVDJE:

Ako aktiviram pretplatu, a nalazim se u inozemstvu, mogu li gledati strane filmove i serije na Nova Plus?

Prava za sadržaje koji nisu hrvatske produkcije (strane serije i filmovi) određuju se za svaku zemlju posebno. U skladu s time, strane serije, filmovi i sadržaj za djecu na Nova Plus nažalost ne mogu biti dostupni korisnicima koji se ne nalaze u Hrvatskoj. Ukoliko se nalaziš izvan Hrvatske, ovim sadržajima nećeš moći pristupiti čak niti uz aktivnu pretplatu.

Za sve dodatne informacije o usluzi Nova Plus posjeti našu rubriku Pomoć ili nas kontaktiraj na novaplus.podrska@novatv.hr