

IN magazin
IN magazin 22.10.2025.

2025
Ova godina posebno je značajna chefu Matiji Bogdanu, jer je proglašen najboljim hrvatskim chefom za 2025. Mlad i perspektivan - sanja veliko pa, osim što uskoro otvara svoj prvi restoran u Zagrebu, naporno trenira i za skorašnji uspon na Mount Everest. Što ga je oblikovalo u osobu kakva je danas, podijelio je s našom Mateom Slogar.
Prije tri mjeseca glumica Katarina Madirazza po drugi put je postala mama. Nakon djevojčice, obiteljsku idilu upotpunio je sin. Kako je sestra Mara prihvatila mlađeg brata, donosi naša Dijana Kardum.
Jesen je godišnje doba kad se nakon vrućeg ljeta vraćamo dekicama, mirisu kiše i šuškanju otpalog lišća. Ovo razdoblje je vrijeme i kestenja. Naša Lana Zaninović donosi vam i slani i slatki recept s ovom delicijom, ali i kako kesten koristiti na papiru!
88 milijuna eura - procjena je vrijednosti nakita ukradenog iz pariškog Louvra. Završe li jednoga dana dijelovi tog nakita na aukciji, pretpostavljajući da su ih kradljivci već razbili na stotine komada, vrlo je vjerojatno da će biti prodani za tek djelić svoje prave vrijednosti. Predstavljamo vam top 5 najskupljih komada nakita koji su udarcem čekića dosegnuli vrtoglavih 218 milijuna dolara. I to, legalnim putem.
Čim ugledamo malo sunca, gastronomski odmah pomislimo na roštilj. I našu Sandru je to inspiriralo pa je brže-bolje došla u našu kuhinju snimiti genijalan recept. Znam! Nema na čemu.
Zemlja proizvodnje: Hrvatska